CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

teisipäev, 29. jaanuar 2008

Ei tea mis toimub kaugemal

Kirjutan jälle siin.

Lõpuks ometi on õhtud peale tööd sellised nagu ma tahan, et need oleksid - ei ole õppimist, vaid saab rahulikult kõhu täis süüa, raamatut lugeda või välja minna või mõnd filmi vaadata. Ühesõnaga saab puhata ja lihtsalt olla. See on hea tunne.

Nädalavahetus möödus üsna huvitavalt. Mõnusam pool oli laupäev, mil toimus ühe väga toreda inimese sünnipäev, kus sai kõvasti nalja ja mängu ja salatit. Lille olen veel ikka võlgu...
Pühapäev veeres ratastel ja pisut uimases olekus. Kõigepealt õnnestus heade inimeste abil vältida rongisõitu Pärnusse, saime autoga. Külastasime vanaemasid-vanaisasid ja rääkisime huvitavaid uudiseid, mida nemad veel kuulnudki ei olnud. Tingel-tangel Sindi, Paikuse, Pärnu ja Tallinna vahel väsitas päris ära. Muidu oli tore esivanemaid näha üle tüki aja.

Kui järele mõelda, siis ma ei ole üldse kedagi näinud üle tüki aja. Kuidagi Tallinna-keskselt kulgeb viimasel ajal see elu. Loodetavasti nüüd kui nädalavahetused üldiselt vabad ja kool ka vähe tagasi tõmmanud, siis ehk õnnestub ka sõprade seltsis kvaliteetaega suuremas mahus veeta.

Hakkan nüüd DVD-d kirjutama. See ei ole väga raske, sest DVD-s on ainult kolm tähte.

1 kellegi teise oma:

kuuno ütles ...

Nii ta on jah see tehnikavärk tänapäeval - aina keerulisemaks läheb. Kunagi olid meil CD-d...

Ise