CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

pühapäev, 2. november 2008

Mida ma näen

Anni vend oli meil külas ja kuna talle meeldib korvpall, mõtlesime, et läheme vaatama TTÜ – Aisciai mängu TTÜ spordihoones. Olin parasjagu tööl, vaatasin „kuhu minna“ leheküljelt mängu aja üle ja viskasin pilgu ka spordihoone leheküljele, kust sain teada saali aadressi (pole seal kunagi käinud) ja ka mängu toimumise aeg oli õige.

Sõitsime siis eile kohale, kuid mida ei olnud, oli võistlus. Neiu valvelauas ütles, et mäng oli eile, st reedel. Ma küsisin, miks siis igal pool on kirjas, et toimub täna – „ju nad siis ei muutnud ära.“ Aitäh.

Balti liiga mäng, mitte mingi külapõrgatamine, ja nemad ei muutnud ära. Kusjuures ka spordihalli seinal rippus tabel, kus selgelt kirjas, et 10 minuti pärast algab korvpall. Saalis aga veeretasid mingid koledasti ropendavad tegelased saalihoki palli.

Kas tõesti peab hakkama igat asja ka telefoni teel veel üle kontrollima? Oleksin ma pidanud veel TTÜsse või Balti liigase või veel kuhugi helistama, et olla pärast kahest erinevast allikast saadud infos ikka raudselt surmani kindel?

Hea küll, võib-olla ei tasu usaldada Delfi „kuhi minna“ lehekülge, võib-olla ajab jama ka Tallinna kodulehe „kuhu minna“, aga spordisaali koduleht…

Edaspidi helistan, helistan veel ning saadan meili kohustusega vastata ja digitaalselt allkirjastada.

1 kellegi teise oma:

kuuno ütles ...

Oleks võinud ka minult küsida kui juba helistamiseks läks :)