CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

laupäev, 20. oktoober 2012

42. nädal


Arstide streik vol.3

Mina enam üldpilti ei oma. Kes mida tahab, kes mida lubab, kes millest nõus loobuma ei ole. Mu arust ei ole nädalaga erilisi edasiminekuid olnud, kui välja arvata, et arstid kohe kuidagi ei taha keskpõrandal kokku leppida. Piinlikuks kisub.


Meikari case on lõpetatud

Prokuratuur siis tegi otsuse, mida mõned kogenumad oskasid juba alguses oodata – Meikari ülestunnistusest, et ta on Reformierakonnale annetanud tundmatut raha, ei tulnud kriminaalasja mõttes midagi. See näitab, kui kenasti sisse töötanud see skeem tegelikult on. Siiralt soovitan lugeda krimasja lõpetamise määrust. Väga piltlik ülevaade, kuidas erakonna noorliikmed ämmalt raha saavad annetamiseks. Ja Michali jutt, et nüüd on ametlikult tõestatud, et midagi polnud, on sulaselge vale. Prokurör kinnitas, et kahtlused ei ole ümber lükatud, neid ei õnnestunud vaid tõestada. Sõna sõna vastu kohtusse e vii.

Kasu oli asjast nii palju, et vähemalt räägitakse erakondade rahastamise ümberkujundamisest laiemalt.


Peksmine Valga koolis

Mind hämmastab, et see on uudiseks saanud. Mitte et peaks õlgu kehitama, vaid selles mõttes, et kas tõesti leidub inimesi, kes arvavad, et sellised asjad ei toimu pea igas koolis pidevalt. Nüüd, kus iga tükk plastikut teeb pilti ja filmib, on üsna ettenähtav, et ka kiusamised üles filmitakse. Õnneks leidub sileajusid, kes need ka üles riputavad ja sellega endale õigustatult jama kaela tõmbavad. Aga koolikiusamise probleem on ise nii vana, et lausa piinlik kuidas sellest aastaid mööda vaadatakse.


„Uus“ ajaleht LP


Päevalehe uus nädalalõpu ajaleht LP ilmus eelmisel laupäeval, teine number ilmus siis täna. Esimese osas lootsin huvitavamat, sest enamasti on piloodid ehk esimesed numbrid eriti tugevad, sest nendeks on kõvasti pingutatud, edasi hakkab tase langema ja edukaks saab see projekt, mis piloodist edasi õige vähem tasemes kaotab. LP esimene number ei olnud mu arvates midagi väga säravat, aga lugemist leidsin küll. Tänast pole veel näinud, loodetavasti on vähemalt sama hea. Aa, ja piltide trükikvaliteet lihtsalt peab paranema.

1 kellegi teise oma:

Mats Volberg ütles ...

Ma seda Valga juhtumit pole lähemalt jälginud - kas siis filmija ja video jagaja oli siis ise üks asjaosalistest?

Mis puutub sellesse, et telefonid tänapäeval kõik videosid teevad, siis võiks just arvata, et koolikiusamised, mis varem olid privaatsed satuvad nüüd avalikkuse ette. Et pealtnägijad, mitte ei vaata ainult vaid ka teevad video.