CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

esmaspäev, 28. aprill 2008

Jälle levis (mis on parem kui eetris)

Nüüd siis uues kodus, mis pole siiski päris meie oma, aga juba suurem samm sinnapoole. Kolimine läks valutult, Anni orgunnis "pirukaga" noormehe, kellega tegime vaid kaks ringi läbi Tallinna. Uskumatu kui palju asju võib kahel inimesel koguneda isegi ühikas elades.

Nädal otsa ei olnud mul netti ja pidin oma suureks kurvastuseks telekat vahtima. Internetis on see võrratu vabadus külastada neid lehekülgi, mida parasjagu tahan, telekas on kuidagi väga pealetükkiv oma programmidega, aga õnneks on olemas punane nupp puldil. Paar päeva tagasi käis kaablikutt oma seitsmeminutilisel visiidil, toksis sisse paar parooli, nõudis mult kaht allkirjasirgeldust ja tõmbaski juba uttu. Ja internet sai. Ja maailm langes põlvili põrmu tema ees.

Muidu ikka tavaline rutiin - töö, kodu, kooliasjad. Selle viimasega tahaks ühelepoole saada, aga seda virinat on ka juba nii palju saanud, et ei viitsi rohkem. Las olla.

Pealegi - vaatasin siin mingit snookeri videot ja panin tähele üht päris huvitavat asja, mida kavatsen esimesel võimalusel katsetada. Äkki aitab see mu skoorid 40-st kõrgemale, kui kaasmängija vigu mitte arvestada.

Nädalavahetuse panen kirja märksõnadega, siis võite ise panna kokku just sellised kaks päeva, mis teie arvates võisid mul olla. Ega need variandid väga erinevad ei tule. Niisiis: Vändra, Tallinn, lõke, tahtejõuetus, õlu, jäätis, puud, kortsus pluus, päike, ema, šašlõkk, jäätis, vorst, aiamaa, naer, aiamaja, Türi, laiskus, vend, töö, kooliasjad, hea uni, õiendamine, jalutamine, jäätis, sõbrad, rong, laps.

Side lõpp.

0 kellegi teise oma: