CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

reede, 10. oktoober 2008

Majandusraskused my ass

No tõepoolest. Inimesed laovad Kaubamaja juhataja jalge ette virna 15,6 miljonit ühe päevaga ja meie räägime majanduskriisist.

Ma ikka imestan, kui fantastiliselt Kaubamaja olukorra lahendas. Hiilgav võit Stockmanni ja teiste üle. Osturalli korraldati täpselt palgapäevade ajal ja just siis, kui rahval veel pappi on (majanduslangus pole üksikisiku rahakotti jõudnud), mida hea meelega kulutatakse mitte niisama poes, vaid just odavmüügil. Siis tundub raha õigesse kohta minevat ja sääst lausa käega katsuda.

Samas jälle kui vaadata, mis praegu pankadega toimub, ei olegi vist eriti mõtet raha nende varakambritesse vedada, kust inflatsioon ja lollid investeeringud seda vähemaks nihverdavad.

Parem investeerida kogu mammona Kaubamajas uutesse alukatesse, sallidesse, vihikutesse või midaiganes seal pakutakse. Paar trussikuid on ikka kindel asi, mida ükski investor või finantsekspert sult ära ei kisu. Vähemalt veel mitte.

3 kellegi teise oma:

Mirjam ütles ...

Jaa.
ja siis kunagi tuleb kohtutäitur ja võtab su korterilaenu tagatiseks olnud asjad ära ja paneb sundmüüki.
Ka trussikud.

Urmas ütles ...

No krt, asjad võtku, aga trussikuid ma võitluseta ei loovuta.

Kairi ütles ...

ja mida teeb pank laenukatteks ära võetud korteriga? turule? o jaaa.. ja kes ostab?! mitte keegi.. inimesed on lageda taeva all ja korter/maja seisab tühjana ja laguneb..
ja üldsegi..majanduskriis pole veel siia jõudnudki..alles mõne kuu või pikema aja pärast on tunda seda kriisi..kuigi jaah..ettevõtted ennetavad seda kõike varajaste lahtilaskmistega jne..
aga vb see suur kriis ei jõuagi siia..kes teab.. ja pangad saavad oma millid tagasi õppelaenu intressidest..