CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

laupäev, 4. oktoober 2008

Tüütuse tippklass

Käisin täna Audentese spordihallis võrkpalli vaatamas. Üksi, kahjuks, sest mitte keegi ei saanud või ei viitsinud kaasa tulla. Krt, minemata ka ei tahtnud jätta, sest olen ammu juba lubanud endale, et käin tihedamini sporti vaatamas kui seda siinsamas külje all tehakse.

Mäng oli tore, iseenesest igav, sest Selver nüpeldas kuuevarbalised sügavale põrandasse, aga nagu ikka suudab keegi positiivsesse elamusse pipart sisse loopida.

Mulle on alati närvidele käinud avalikel üritustel need sellid, kes peavad ennast baskiniteks ja üritavad igal kohal nalja visata. Taolised post-puberteedikud olid kohal ka Audenteses. Põhiline jutumees ja naljanina oli midagi meeter seitsmekümnese rannavõrkpalli pleiboi tüüpi tegelane - väljakasvanud lokkis juuksed, mis näevad alati välja justkui oleks ta dušši alt tulnud. Ma ei tea, kas ta oli mingit geeli pähe mäkerdanud või on tal mingi kohutav tõbi, mis paneb peanaha seamoodi higistama.

Seltskonnas oli ka (vähemalt kunagine) ESS Pärnu VK mängija, kelle nimi mul enam meelde ei tule (oli minuga ühel ajal teenistuses), tema võis olla üks põhjus, miks teised sellid pidid enda alandamiseks kõik välja panema.

"Õu, plaksutame hoopis siis, kui lätlased servivad!", "Vaata, mis soeng tollel on?" "Kas ta ise üldse oskab oma nime kirjutada?", "Lahe oleks sirutada jalad ette, sinna kus teised teinekord istuvad", "Üldse võiks mööda pinke aeleda ja end koduselt tunda", "Naeraks selle umbes aastase tüdruku üle, kes võrkpalli suhu püüab toppida".

Pagan, ma ei saa aru, miks mina pean nende pärast piinlikkust tundma. Oleks nad siis vähemalt õlut joonud ja purjus olnud, aga ei. Kaine peaga nii sitta nalja on ikka kole kurb teha.

Aga muidu oli tore. Kuigi oli Schenker liiga esimene mängupäev, nägi Selverit parimas rivistuses ja mäng oli ilus. Kui siis ehk servid olid vähe puised osadel - eriti Kreegil. Aga muidu hüppab ta hirmus kõrgele.
- - - - - - -
Eelmine nädal oli hea. Tööl läks kenasti kuni lõpuni välja, reede muidugi läks pisut uimerdamiseks, aga vähemalt sain segway-loo valmis, mis ammu juba küpses ja ootas täpselt sellist lahendust nagu tuligi. Järgmine nädal ootame siis kõnet Boroditšilt :)

Uue nädala alguseks on ideed olemas, kahjuks peab hommikul tööl olema, mis tähendab mõningaid ebameeldivusi, aga elame üle.

Und.

0 kellegi teise oma: