CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

kolmapäev, 17. detsember 2008

Anete-aruanne

Anete sai eile siis poole aastaseks ja on aeg teha vahekokkuvõtteid tema saavutustest.

1) Esimese liikumisviisina on tal selge madalroomamine. Kes teab, mis see tähendab, võib mitteteadjatele põrandal ette näidata. Anete muidugi roomab pea julgelt püsti, aga selle võib andeks anda – alguse asi. Sünnipäeva tähistamiseks ja roomamisvõtete kinnistamseks suutis ta läbi teha elu esimese vabalangemise voodilt põrandale. Õnneks paistab temaga kõik korras olevat.

2) Nets on endale esimese hamba igemesse kasvatanud, mis sealt välja pressib ja pisut haiget teeb. Ka mulle, kui ta mu sõrme järab.

3) Vedelike kõrval on nüüd menüüs ka pooltahked püreed, mis on üsna jonnakad ja tahavad liikuda pigem suust välja kui kurgust alla. Aga umbes 50%-liste kadudega saab midagi ka kõhtu. Ülejäänu jaotub ühtlase kihina näole, pudipõllele ja kätele.

4) Seljalt kõhule ja vastupidi keeramine pole probleem, väljaarvatud need juhud kui ees on diivan, laud, mängumati kaar või tekihunnik. Nendel juhtudel oskab Anete jääda stabiilsesse küliliasendisse ja tõsta lärmi.

5) Häälitsuste arsenali on lisandunud uusi elemente. Näiteks oskab ta uriseda. Kui olete näinud pingviinipoeg Lolo seiklusi, siis seal teeb umbes samasugust häält merilõvi (või misiganes ta oli), kes jääpangal sõitvat Lolot ja Pepet ründab. Anete ründab selle häälega mänguasju.

6) Naeratamine igas ilmakaares. Kui nimepidi hüüda ja naeratada, saad kindlalt naeratuse vastu. Tegelikult piisab ükskõik mis nimega hüüdmisest, sest Anete reageerib ka Peetrile, Artjomile, Marile ja veel mõnele järgiproovitud nimele.

Loomulikult on ta suuremaks kasvanud. Kui tahate näha, siis otsige üles pildid.

0 kellegi teise oma: