CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

teisipäev, 10. märts 2009

Pool puhkusest

Esimese nädala oma puhkusest veetsin linnast väljas. Pühapäeval läksime Kundasse, teisipäeval linna tagasi. Siis päevake vahet ja neljapäeval Vändrasse, kust saabusime alles eile. Mõnus väike vaheldus oli, tundsin, et puhkasin üsna hästi, kuigi Anetega oli ikka mässamist. Ilmad olid ka väga ilusad, Vändras oli lausa kevad, päeval paistis päike ja kõnniteed olid juba lumest puhtad. Päike, jahe õhk ja linnamelu puudumine tegi tuju heaks ja laadis akud täis.

Vändras läks erakordselt hästi, peaaegu kõik sõbrad said nähtud. Madisega vaid on nii, et graafikud kohe kuidagi ei klapi kokku, ja väga harva satume ühel ajal Vändrasse. Mikku muidugi ka ei näinud, aga temalt oleks vist ka palju paluda minu puhkuse ajaks Austraaliast Vändrasse sõita.

Linna jõudes oli talv muidugi tagasi tulnud, lund ja löga kõik kohad täis. Mul oli isegi väike plaan ratas välja tõsta ja sõitma minna, sest eelmise nädala alguses olid ka Tallinnas juba teed puhtad. Nüüd muidugi peab aasta esimese rattasõidu edasi lükkama. Loodetavasti mitte kaugele – kuupilet kehtib märtsi lõpuni...

0 kellegi teise oma: