CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

laupäev, 14. märts 2009

Teine pool puhkusest

Nagu ikka lendasid algsed plaanid vastu taevast. Pole kesklinnaski kordagi käinud, rääkimata raamatukokku jõudmisest. Seega pole ma midagi eriti lugenud ja olen teise poole puhkusest enam-vähem lihtsalt maha unelenud. Aga võibolla see pole ka paha, sest ka passiivne puhkus on puhkus, kuigi popp on puhkuse ajal end kuskil väsitamas või päevitamas käia.

Nädala alguse veetsin peaaegu ainult kodus, vaid igapäevane paaritunnine jalutusring Anetega vedas mind õue.

Üleeile aga tähistasime mõnede töökaaslastega kärpimist, nirkimist, nugistamist ja vesirottimist. Nalja sai kõvasti, pidu venis peaaegu keskhommikusse välja. Kui koju jõudin plaaniga magama minna, ärkas Anete unest ja nõudis tegelemist. Õnneks Anni andis mulle mõned unetunnid. Hiljem jalutasime keset natuke tuulist ja jahedat kevadet, sest enne paistnud päike oli jõudnud pilve taha kaduda, aga muidu veeres päev üsna uniselt.

Täna peaks hakkama tegelikult juba töönädalaks valmistuma ja end mõne suurema asjaga kurssi viima. Vormi hoidmiseks loen muidugi vahepeal uudiseid, aga ega väga asjas sees pole olnud. Eks esmaspäeval siis näha ole, kas on mõni mõtteräbal pähe hallitanud või mitte. Samas on mul üks enam-vähem kindel tagavarateema olemas, mille saab letti käia, kui ajakohasemaid asju võtta pole.

0 kellegi teise oma: