CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

pühapäev, 29. märts 2009

Blogimisest

Hakkasin seda blogi pidama selleks, et kirjutada asjadest mis mul peas. Algul tuli rohkem isiklikust elust postitusi, nüüd aga on vähe tööalaseks kiskunud. Samas kui jätkata ausalt algul lubatud teemat – kirjutada oma mõtetest – siis ei olegi selles midagi kummalist, sest ma mõtlengi sellistele asjadele.

Isiklikust elust kirjutamine on üsnagi keeruline nii, et kirja saaks asjad, mis kedagi huvitavad, aga jääks kirjutamata asjad, mis ei ole avalikud. Samas kas siis on üldse mõtet midagi kirjutada, sest keda ikka huvitab tekst stiilis täna-tegin-seda-ja-läksin-siis-sinna-ja-tulin-tagasi? Olen ka selliseid postitusi teinud ja mingi erilisema sündmuse puhul on need täitsa asjakohased.

Teisest küljest kui kirjutada endale, võib kirjutada täpselt seda, mida ise tahad, aga paar lugejat muidugi ei teeks ka paha. Seetõttu tahaks siiski püsida teemades, mis pakuksid ka teistele natuke midagi – kasvõi vastuvaidlemise rõõmu.

Kaasamõtlemiseks ongi parimad need postitused, millest ka teised kuidagi aru võivad saada. Isiklikud sündmused puudutavad ju mind ja mõningaid lähedasemaid inimesi, seega ei ole teistel eriti põnev lugeda. Seega ongi parem panna kirja, mida mina arvan mingitest teistest sündmustest.

Pealegi ei ole ma vist kuigi osav enese analüüsija, et oma käitumist või tegevust väga sügavalt ja huvitavalt lahata. Seega püüan oma algelisel ja tahumatul moel lahata teisi asju.

Seega jätkan nii nagu siiani...kirjutan ühest, teisest ja kolmandast. Ja kõigest segamini, et oleks huvitavam.

2 kellegi teise oma:

Anni ütles ...

Et siis see ongi vastus minu küsimusele :D

taskurebane ütles ...

Kas hakkasid kahtlema oma blogis? Ära kahtle, vaid kirjuta. Sinu mõtteid ja arutlemisi on mõnus lugeda. Ja muidugi kirjuta kõigest, millest soovid. Arvusta filme, muusikat, televisiooni või raadiosaateid, kirjuta oma tegemistest, sest tahaks ju teada, kuidas te seal linnas hakkama saate...
Kirjuta, kirjuta, kirjuta!