CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

reede, 25. mai 2007

Test - kes ma tegelikult olen

Saanud inspiratsiooni Viljari blogist, otsustasin panna kirja ka enda olemuse testi tulemused. Igaks juhuks ütlen kohe ära, et igaühel on õigus uskuda seda mida ta iganes tahab.
Niisiis minu testi tulemused - kes ma tegelikult olen.


Oled väga huvitav isiksus, kes ei jäta kedagi külmaks. Samas võid olla ka väga igav ning jätta nohiku mulje. Sulle meeldib inimestega suhelda. Seda lausa nii väga, et kui oled jäänud üksi, tunned ennast lausa halvasti. Mõnikord tunned end aga väsinuna ega taha kellegagi rääkida ja vihastad kui keegi tuleb sinult midagi paluma või küsima.

Sa suudad vaevata organiseerida üritusi ja joominguid, enamasti nii, et sa ise ei pea millegi eest maksma. Kuigi tegelikult sulle organiseerimine ei meeldi ja võid suvalisel hetkel hakata karsklaseks.

Suhted rahaga on sul head. Sa suudad hakkama saada 100 kulliga kuus ja kõik ülejäänud kõrvale panna, et seda siis hiljem millelegi muule kulutada. Mõnikord tabavad sind hirmsad kulutamishood, mil kroon ei jää krooni peale ja palgapäeva õhtul valid ülemuse numbrit avansi küsimiseks.

Oma arvamuse avaldamisega on nii, et sa kas avaldad seda või mitte. Kus aga näed ebaõiglust võimutsemas, sealt lased kiirelt jalga. Sulle on iseloomulik võidelda nõrkade, väetite ja kehvikulte eest.

Sa suudad kõiki lennult mõista, enamasti loed lausa mõtteid. Seetõttu võib vahel veider tunduda, et teised sulle ütlevad, et sa ei mõista kunagi midagi. Vahel see võibki nii olla.

Peresuhetes oled oma abikaasale väga truu, eriti siis kui sa parajasti armukesega aega ei veeda. Lapsed meeldivad sulle hirmsasti. Veedad nendega palju aega ja oled nõus laste pärast jätma minemata ka presidendi vastuvõtule. Siiski tuleb mainida, et tihti käivad lapsed sulle pinda ja sa tahaksid neile soki suhu toppida ja nad kappi kinni panna. Seda ei juhtu siiski liiga tihti.

Kui töötad mõnel juhtival ametikohal, oled just oma sõiduvees. Sulle meeldib jagada käske ja käia koosolekutel tähtsaid küsimusi arutamas. Sa lausa naudid töökaaslaste austust ja imetlust. Kui aga oled torumees või vorstiviilutaja, siis ei saakski olla sulle paremat töökohta. Sulle nii väga meeldib omaette nokitseda ja ilma suurema tähelepanuta igapäevast leiba teenida.


Hobideks sobivad sulle igasugused loomingulised tegevused - maalimine, luuletamine. Nendega tegeledes tunned end asjalikult ja targalt. Kuna oled laia huvideringiga, leiad põnevust ja väljakutset ka pensionäridele kotijooku tehes, sihvkakoori tatistades ja autoga trahvikviitungite kogumises.


Et siis selline ma testi järgi olengi. Kohutav kui täpselt see test mind kirjeldab. Iga punkt sobib täpselt minu kohta. Hämmastav.

1 kellegi teise oma:

Mirjam ütles ...

mmm...
nõus:)